'Van inzicht naar ontwikkeling'

Helen Loopbaancoach/-adviseur, (Equine Assisted) Coach, Stress en Burn-out coach Xpert-net Equivalent

Helen de Jongh

Loopbaancoaching en -advies | (Equine assisted) coaching| Persoonlijke ontwikkeling | Stress en burn-out coaching

Ik begeleid mensen bij verander- en ontwikkelprocessen op het gebied van loopbaan, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Resultaat- en oplossingsgerichtheid combineer ik met mijn oprechte interesse in de mens achter de cliënt. Als coach laat ik mijn cliënten zelf hun antwoorden formuleren. In de rol van adviseur denk ik mee en draag praktische oplossingen/adviezen aan.

Ik ga graag met je in gesprek. Samen gaan we aan de slag in een vertrouwelijke en plezierige sfeer/omgeving waarin groei mogelijk is. Mijn aanpak heeft een positieve insteek en is praktisch en doelgericht. 

Helen Loopbaancoach/-adviseur, (Equine Assisted) Coach, Stress en Burn-out coach Xpert-net Equivalent

Helen de Jongh

Loopbaancoach/-adviseur, (Equine Assisted) Coach, Stress en Burn-out coach​

Ik begeleid mensen bij verander- en ontwikkelprocessen op het gebied van loopbaan, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Resultaat- en oplossingsgerichtheid combineer ik met mijn oprechte interesse in de mens achter de cliënt. Als coach laat ik mijn cliënten zelf hun antwoorden formuleren.

In de rol van adviseur denk ik mee en draag praktische oplossingen/adviezen aan.

Vitaal talent centraal in jouw organisatie

Mijn teamtrainingen zijn erop gericht om leidinggevenden en hun medewerkers meer inzicht te geven in wie ze zijn en hoe zij met elkaar omgaan, met als doel dat ieders mogelijkheden beter benut worden.

Doordat er onderling meer begrip ontstaat, ontstaat er ook beweging in het team. Met als resultaat een hogere productiviteit en medewerkerstevredenheid.

Mijn teamtrainingen zijn erop gericht om leidinggevenden en hun medewerkers meer inzicht te geven in wie ze zijn en hoe zij met elkaar omgaan, met als doel dat ieders mogelijkheden beter benut
worden.

Doordat er onderling meer begrip ontstaat, ontstaat er ook beweging in het team. Met als resultaat een hogere productiviteit en medewerkerstevredenheid.

Xpert-net Loopbaanadvies Duurzame inzetbaarheid coaching training advies

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Loopbaancoaching en -advies

Ben je klaar voor een volgende stap in je loopbaan, of moet je door omstandigheden op zoek naar een (andere) baan en weet je niet waar je moet beginnen?

Als je een wending aan je loopbaan wilt of moet geven, begeleid ik je. Samen brengen we je drijfveren, kennis, kwaliteiten en vaardigheden in kaart om je toekomstperspectief helder en concreet te krijgen.

Met de inzichten die je opdoet komt een passende plek op de arbeidsmarkt, waar je je talenten ten volle kan benutten, binnen bereik.

 

Coaching voor balans in werk en leven

Ben je op zoek naar inzichten, antwoorden en/of oplossingen voor (levens-)vragen of dilemma’s?
Heb je het gevoel dat het leven je ‘overkomt’ en wil je de regie over je eigen leven?
Wil je je balans terug vinden na het verlies van een dierbare, je baan, je gezondheid of je relatie?
Ben je leidinggevende en heb je medewerker(s) die coaching nodig hebben om efficiënter en succesvoller (samen) te werken?

Ik begeleid professionele vrouwen bij de ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap en het (her-)vinden van hun persoonlijke en/of professionele balans.

Coachvormen die ik kan inzetten:
> één op één in een coachruimte of aan de keukentafel;
> met behulp van een paard in de buitenlucht (Equine Assisted Coaching);
> tijdens een coachwandeling in de natuur.

 

Stress en burnout coach

Heb je last van stressklachten, of heb je een werknemer die dreigt uit te vallen of verzuimt in verband met stressklachten? Wil jij (of je medewerker) graag herstellen en weer met plezier werken?

Graag ondersteun ik jou (of je medewerker) met behulp van de CSR-methode bij dit proces. Met als doel: minder werkdruk en stressklachten, meer energie, veerkracht en (werk)plezier.

 

Waar kan je me voor inzetten?

Individuele coaching, Persoonlijke ontwikkeling, Stress en burn-out preventie en interventie, Loopbaanbegeleiding, loopbaanoriëntatie, Loopbaan-APK, Outplacement, Van Werk Naar Werk-trajecten.

Direct verder praten?

Neem contact op:

Helen de Jongh – EQuivalent Coaching en Advies 
Bel/app: 06 – 47 44 29 15 of mail: helen-dejongh@xpert-net.nl

Wil je meer weten over mij en over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan een kijkje op www.equivalent.nu

Specifieke vraag? neem contact met ons op

Specifieke vraag? neem contact met ons op

Meer weten over Xpert-net, welke expert het beste bij jouw vraagstuk past of heb je een specifieke vraag?

Neem (vrijblijvend) contact met ons op:

Xpert-net Loopbaanadvies experts adviseurs afspraak maken