Teamcoaching, workshops en groepstraining

Voor een blijvende verandering op de werkvloer, met als resultaat een hogere productiviteit en medewerkerstevredenheid.
Bekijk onze experts en de trainingen, workshops en coachingstrajecten die zij bieden.

Teamcoaching: begeleiden teams met als doel teamkracht te herkennen en hoe je teamkracht kan inzetten voor organisatie en individu.

Training Loopbaan in balans: deze tweedaagse training helpt jou op weg om meer inzicht in je ambities en de stappen die je wilt zetten.

Groepstrainingen op het gebied van teamvorming, gedrag, vitaliteit en leefstijl: inzicht in jezelf; hoe kijk jij naar de wereld en hoe kijken anderen.

Individuele coaching op het gebied van vitaliteit en werkgeluk: ontwikkel de mogelijkheden en sterke kanten van medewerkers vanaf hun eerste werkdag.

Ben je klaar voor een volgende stap in je loopbaan, of moet je door omstandigheden op zoek naar een (andere) baan en weet je niet waar je moet beginnen?

Of ben je op zoek naar een balans in werk en leven? Bekijk mijn coachingstrajecten:

Jos Beerstecher - Mobiliteitsadviseur, Adviseur Duurzame Inzetbaarheid Individuele loopbaancoaching Advies bij arbeidsconflicten

Ik richt mij met leidinggevenden en medewerkers op het creëren van een positief werkklimaat. Ervaringsdeskundig op het gebied van burn-out, arbeidsconflict, boventalligheid en ontslag. 

Machteld Loopbaancoach, HR-professional Duurzame Inzetbaarheid | LoopbaanLenig solliciteren burnout stress coach

Workshop geven aan groepen, Het zelf schrijven van trainingen, Individuele coaching, Loopbaan oriëntatie ‘vooronderzoek’ wie ben ik, Loopbaan van baan tot baan zoeken, Hulp bij Sollicitatiebrieven en cv’s, Projectleider / coördinator van projecten, HR advies, Re-integratie, Outplacement, VanWerkNaar werk-trajecten

Petra - Loopbaanadvies, Persoonlijke ontwikkeling, Solliciteren, Caleidoscoop Loopbaancoaching persoonlijke ontwikkeling​

Loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling: je bent op zoek naar werk of een nieuwe uitdaging in je huidige baan en daar wil je graag hulp bij. Wil je ontdekken welk werk echt bij je past en hierin de juiste keuzes maken? Dan help ik je verder.

Yvonne Bewustzijnscoach Innerlijke zoektocht

We hebben allemaal belemmerende patronen en gewoontes. Als je je hier van bewust wordt, dan heb je een instrument in handen om je leven te veranderen.