Voorkom een hoog verzuim- en burnoutgehalte onder werknemers. Ga hier preventief mee aan de slag en bekijk de experts in ons netwerk en hun aanbod.

Verzuim- en Burn-outpreventie

Heb je last van stressklachten, of heb je een werknemer die dreigt uit te vallen of verzuimt in verband met stressklachten?

Wil jij (of je medewerker) graag herstellen en weer met plezier werken?

Graag ondersteun ik jou of je medewerker.

Jos Beerstecher - Mobiliteitsadviseur, Adviseur Duurzame Inzetbaarheid Individuele loopbaancoaching Advies bij arbeidsconflicten

Mijn overtuiging is dat door in te zetten op een positief werkklimaat ieders bevlogenheid, welbevinden en gezondheid zal toenemen en het verzuim zal afnemen.

Ik ben specialist in vraagstukken waar organisatie en medewerker samenkomen. Ervaringsdeskundig op het gebied van burn-out, arbeidsconflict, boventalligheid en ontslag. 

Machteld Loopbaancoach, HR-professional Duurzame Inzetbaarheid | LoopbaanLenig solliciteren burnout stress coach

Het onderwerp ‘balans werk-prive’ en hoe ieder daar vroeg of later, jong en oud, mee te maken krijgt, fascineert mij.

Om daar vakkundig in te kunnen coachen en begeleiden, start ik in januari 2020 met de opleiding ‘ Stress -en burnoutcoaching’; een goede aanvulling voor loopbaancoaching en het geven van workshops over dit onderwerp.

Yvonne Bewustzijnscoach Innerlijke zoektocht
Belemmerende overtuigingen omkeren: in onze sessies gaan we aan de slag om je patronen en belemmerende overtuigingen te herkennen en te erkennen.
 

Doordat je bewust wordt dat je je eigen leven creëert, heb je ook het instrument in handen om je leven te veranderen. Je zult inzien wat er allemaal mogelijk is.